FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- ELLERS 39,-/HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE/14 DAGES RETURRET

Butik


OM OS

Vi er en mode og livsstilsbutik med et spændende og bredt udvalg af både up-coming, veletablerede og toneangivende design mærker.
LâLâ no. 17 er en oplevelsesbutik fyldt med mode, interiør, smykker, dufte, delikatesser, gin og alt muligt andet indenfor livsstilsprodukter. Vi tilbyder et univers der stimulerer alle sanser.

Vi er to piger, Louise og Anette, der tilbage i 2014, startede LâLâ no. 17 sammen.
Vi er forskellige af stil, men sammen har vi skabt et fælles univers, og vores hjerter banker i den grad for lækkert design.
Det er vores ønske, at butikken skal være et sted, hvor der er tid og plads til at lade sig inspirere, hvor du finder det du søger - og også det, du ikke vidste du manglede.
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker alt der er smukt og lidt anderledes, og vi ved ikke noget bedre end at smitte andre med vores glæde.

Vores fokus ligger på sammenhængen mellem kvalitet, pris og æstetik i både mærker og produkter. Vi forsøger at finde det nye og det lidt skæve og bringe storbyens puls lidt tættere på dig.

Hos os finder du alt det, der taler til kvinders behov, og det som vi kan lide at forkæle os selv og andre med.

LâLâ no. 17 ligger i centrum af Ikast – her byder vi, og vores søde piger, kunderne ind i et roligt, hyggeligt og uformelt rum. Her er plads til at ose og lade sig inspirere.
Der er tid til en kop kaffe, lidt snak og hygge. Og vi hjælper meget gerne vores kunder med at finde den helt rigtige gave, eller det helt rigtige outfit til enhver lejlighed.

Som et supplement til vores fysiske butik, er vi super glade for nu at byde velkommen på vores webshop. Her har I muligheden for at gå på opdagelse i en del af vores univers, og vi arbejder på at udbygge webshoppen, så vi også on-line kan vise jer alt hvad vi står for.

Får du lyst til at shoppe hos LâLâ no.17 hjemme hos dig selv, kan du kigge på vores webshop her: www.lalano17.com Her opdaterer vi løbende med nyheder.

Har du spørgsmål til en vare, eller får du brug for hjælp undervejs, kan du fange os på telefon: 30470217 eller mail: info@lala17.com
Vi er klar med hjælp og vejledning.