FRI FRAGT VED KØB OVER 499,- ELLERS 39,-/HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE/14 DAGES RETURRET

Retur


FORTRYDELSESRET:

Tak fordi du handlede på vores webshop www.lalano17.dk

Vi håber selvfølgelig at du bliver rigtig glad og tilfreds med dit køb.
Men såfremt du skulle have fortrudt dit køb, at størrelsen ikke passer, eller du af anden grund ønsker at returnerevaren/varerne,
har du
14 DAGESRETURRET til at returnere varen til os.

BEMÆRK: at vi krediterer pengene til dig indenfor 14 dage efter vi har modtaget pakken fra dig.
Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Det gælder f.eks. hvis emballagen er brudt på plomberede skønhedsprodukter.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

RETURNERING & TILBAGELEVERINGS ADRESSEN ER:

LâLâ no. 17

Østergade 17

7430 Ikast –Danmark

Telefon + 45 30470217


BEMÆRK: Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.SÅDAN RETURNERER DU:

1. Udfyld venligst returformularen. Begrund gerne årsag for returnering; for lille, for stor, ikke som håbet eller andet.

2. Skriv dit navn og ordrenummer tydeligt på formularen og pak den med i returpakken.

3. Pak varerne i den intakte forsendelsesæske/pose og luk pakken forsvarligt.

Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til LâLâ no.17, i butikken, på mail: web@lalano17.com eller ved at ringe på +45 30470217 (Mandag - Torsdag 11.00-17.30, Fredag 11.00 -18.00)

NAVN:________________________________________________________________ORDRENUMMER:­­­­­­­­­­­­­­­­______________

PRODUKT NAVN OG STR. HVORFOR ØNSKER DU ER RETUNERE


RETURPAKKER SKAL SENDES DIREKTE TIL BUTIKKEN.
Du står selv for omkostningen ved returforsendelsen og vælger selv hvilket fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare.(Evt. GLS, Post Nord). Vi anbefaler dog, at du køber din returlabel medforsikring og sørger for, at den er track-bar. Så du har mulighed for at benytte "Track and Trace", hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken. Hvis pakken går tabt under returforsendelsen, på falder omkostningen køber.
Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den måsendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Alternativt kan returpakker afleveres i vores fysiske butik.

RETURNERING I FYSISK BUTIK
En vare købt på webshoppen, kan også returneres i den fysiske butik. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.UDENFOR EU: Returnerer du fra Norge eller øvrige lande udenfor EU, SKAL du angive vores


CVR. Nummer: 36066806
foran navnet (Crave APS / LâLâ no.17), så toldvæsenet tydeligt kan se, at pakken skal sendes til en virksomhed og ikke til en privatperson.
Returomkostninger ift. told afholdes af køber.

TILBAGEBETALING
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Jf. forbrugerreglerne tilbagebetales beløbet indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.


BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, hvis varen har slid, skader, pletter eller lugt af røg, parfume, tobak eller alkohol, eller hvis du reelt har taget varen i brug, hvis mærkat-labelet er helt eller delvist fjernet, hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, hvis du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, eller hvis du ikke har fulgt de begrænsning fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m. Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os ret til at reduceretilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Emballagen/indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko-, parfume- og smykkeæsker, så vi kan genbruge den. Hvis ikke den kan genbruges, kan der skeværdiforringelse af varen.

OMBYTNINGAF VARE ELLER STØRRELSER: Desværre tilbyder vi ikkeombytning. Ønsker du at købe en anden str. eller farve, bedes du returnere dine uønskede varer til os, hvor efter vi returnerer pengene. Og derefter er du meget velkommen til at placere en ny ordre online på www.lalano17.dk